Esküvőszervezés

Teljes körű esküvőszervezést nyújtunk a párok részére, egészen a lánykérésen történt „IGEN” elhangzásától az esküvői ceremónián át a lakodalom végéig.

Mit kaphatunk egy esküvőszervezőtől?

Az anyakönyvvezető két szerelmes életének egyik legfontosabb eseményének hivatalossá tételében játszik kiemelkedő szerepet a házasságkötések tekintetében, illetve az élettársi kapcsolatok, továbbá a jubileumi házasságkötések és a névadók, mint családi események mellett. Ezen alkalmakra a jegyesek, illetve a család már hónapokkal korábban elkezdik a készülődést. Az esküvő egy egyszeri és megismételhetetlen esemény, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy felejthetetlenné varázsoljuk az esküvő legfontosabb momentumát az esküvői szertartást. Az anyakönyvi és a családi rendezvények vonatkozásában szintén elengedhetetlen számunkra az események egészének olyan módon történő megvalósítása, amely az anyakönyvi tevékenység színvonalas ellátását méltóképpen képviseli a pár, a család elképzeléseinek tükrében.

Az esküvőszervező egy olyan szakmai személyt képvisel, aki valóra váltja a párok álmait, elképzeléseit. Munkája elengedhetetlen és természetes velejárója az esküvőnek. Az esküvőszervező feladata összetett, aprólékos, minden részletre kiterjedő. Percre pontosan összehangolja a különböző szolgáltatók munkáját. Felelősséget vállal az általa megszervezett esküvő tökéletességéért a szerződéskötéstől az utolsó vendég távozásáig.

 

Esküvőszervezővel garantált a tökéletes esküvő, nélküle aligha.

Az esküvőszervező már a dekoráció építésénél kint van a helyszínen, ellenőrzi, hogy minden a pár elképzelései alapján történik-e, legyen szó a terem berendezéséről, dekorációról, fotós, videós érkezéséről, a zenekar beállásáról. Az esküvő során irányítja a háttérben a szolgáltatói csapatot, minden programpontnál összehangolja a munkájukat, ügyel rá, hogy a fotós, videós mindent rögzítsen, ami fontos, a zenekar időben húzza a tust, stb.
Az esküvőszervező az ifjú házasok szeme ezen a napon, segítségével felhőtlenül szórakozhat a pár és násznép is. Jelen van már az esküvő kezdete előtt, és marad a legvégéig.

Esküvőszervezésben az alábbiakban nyújtunk Nektek segítséget:

Egyházi és polgári szertartás megszervezése

A szolgáltatók kiválasztása

Menyasszonyi ruha

Helyszín

Zenekar, Dj

Vőfély, ceremóniamester

Fotós, videós

Dekoráció

Fény-, Léggömb-, Textil- és egyéb dekorációk

Tűzijáték, lézershow

Köszönetajándék

Cukrászda

Esküvői jármű

Esküvői szépségápolás

Esküvői táncoktatás

Meghívók

Egyéb szolgáltatások pl.: csokiszökőkút, coctail bár, fotósarok, gyereksarok

Mottónk: TE ÉRTE, Mi ÉRTETEK!

Jelen tevékenység az esküvők előkészítésében, lebonyolításában és a pár számára a legmegfelelőbb szolgáltatók kiválasztásában valósul meg. Az esküvőszervező rengeteg gondot le tud venni a pár válláról már a szervezés során is, nem beszélve arról, hogy az esküvő napján egy személyben irányítja a szolgáltatói csapatot és gondoskodik arról, hogy a pár és a vendégek gondtalanul ünnepelhessenek.

Az esküvőszervező alapvető információkkal látja el a párt az esküvő időpontjával, nagyságával, jellegével és költségvetésével kapcsolatban. Ezután ajánlatot készít. A vázolt elképzelések alapján felkeresi a megfelelő szolgáltatókat, egyeztet velük, majd összeállít egy anyagot, melyben minden szolgáltatói ágból több céget szerepeltet leírással, árakkal. A megfelelő ajánlat kiválasztása után jön a szerződéskötés a pár és a szervező között. A szerződés tekintetében a szervező vállalja benne, hogy a pár által kiválasztott szolgáltatók az ajánlatban feltüntetett szolgáltatásokat az abban szereplő árakon kínálják. A szerződéskötéskor a pár foglalót fizet, ebből az összegből foglalózza tovább az esküvőszervező a szolgáltatót. A szerződéskötést követően a szervező elkészíti a megrendelőlapokat, amelyeket aláírat a szolgáltatókkal.

Az esküvőszervező olyan szolgáltatókkal dolgozik együtt, akik megbízható, kipróbált, nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkező vállalkozók. A kiválasztott szolgáltatókat leszerződteti, majd elkészíti a mindenre kiterjedő megrendelő lapokat.

Az esküvő előtt a jegyespárral közösen forgatókönyvet készít, a részleteket egyezteti a szolgáltatói körrel, az esküvőn pedig a fiatal pár elképzelései szerint irányítja a szolgáltatókat, felügyeli a munkájukat, illetve megold bármilyen váratlan szituációt.
Egy szervezőnek tájékozottnak kell lennie minden, a témával kapcsolatos kérdésben, legyen szó ültetési rendről, egyházi szertartásról, népszokásokról vagy etikettről.

Az esküvőszervező a pároknak díjmentesen végzi a munkát, az általuk kiválasztott szolgáltatóktól kap jutalékot.

Elérhetőségünk

Linkek

Blog

Hamarosan...

Description

Hamarosan...

Description

Galéria